Joulun kosketus- konsertti, Viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen

ma 17.12. kello 19.00

Joulun kosketus- konsertti,  Viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen Sääksmäen kirkko

Tervetuloa konserttiin!

Ohjelma 10 €

Viihdekuoro AkkaBellat ry.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Sananvapauden tori, Työväen musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Virsi- ja viini-ilta

Tervetuloa laulamaan yleisön toivomia virsiä yhdessä bändin säestyksellä!
pe 26.7.2019 klo 14.00 - la 27.7.2019 klo 19.00

Myllysaari

Naisten pankki Työväen Musiikkitapahtumassa

naisten pankki mukana jälleen Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatorilla. Tule kahville!

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileiriläiset musisoivat kesäillassa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan!