Joulun kosketus- konsertti, Viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen

ma 17.12. kello 19.00

Joulun kosketus- konsertti,  Viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen Sääksmäen kirkko

Tervetuloa konserttiin!

Ohjelma 10 €

Viihdekuoro AkkaBellat ry.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

ke 25.9.2019 klo 13.00 - ke 18.12.2019 klo 15.00

Kodeissa ja laitoksissa

VirrenViejät

VirrenViejät ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia, jotka vievät virren tai laulut ihmisten koteihin ja laitoksiin.

Vapaaehtoisten Kiitosjuhla

On aika kiittää kaikkia seurakunnan vapaaehtoisia, tervetuloa mukaan juhlaan!

Virsikulkuset

Virsikulkuset on matalan kynnyksen lauluryhmä, johon voit tulla laulamaan silloin, kun sinulle sopii. Laulamme virsikirjan aarrearkusta tuttuja ja tuntemattomia virsiä. Ryhmä on kaikille avoin; olet lämpimästi tervetullut! Kahvitarjoilu