Talvisodan päättymisen kirkkoilta

Talvisodan päättymisen kirkkoilta Sääksmäen kirkko

Illassa mukana kirkkoherra Markku Antola, Valkeakosken Mieslaulajat johtajanaan Arja Rislakki, kanttori Maaret Manni-Korpi, Jorma Hietala, Valkeakosken - Sääksmäen Sotaveteraanit ry:stä, Aulis Saarinen sekä Jussi Häyrynen, puhe.

Tervetuloa iltakirkkoon!

Kappelikirkko

Messu

17. sunnuntai helluntaista, aiheena Jeesus antaa elämän. Liturgi Markku Antola. Messussa avustaa Anna-Mari Paloniitty, palveluryhmänä on Sydänyhdistys.

Messu

20. sunnuntai helluntaista, aiheena Usko ja epäusko. Liturgi Markku Antola, palveluryhmänä eerolalaisia ja Sääksmäen lauluryhmä. Kanttorina messussa on Maaret Manni-Korpi.

Kappelikirkko

Messu, Pyhäinpäivä

Aiheena Pyhien yhteys. Liturgi Markku Antola, avustava pappi Juha Valkama. Messussa avustaa Päivi Isomäki ja palveluryhmänä on Valkeakosken karjalaiset. Messussa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Valkeakosken hautausmaahan haudattujen Sääksmäen seurakunnan jäsenten nimet. Kaikki lähiomaiset ovat lämpimästi tervetulleita.