Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kohtaamispaikka

Tasauskahvit Kohtaamispaikalla

Tule nauttimaan hyvää tekevät Tasauskahvit Kohtaamispaikalle!

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 kaikille avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta kahvileipää. 24.9. hartauden pitää Elina Virtanen. Tervetuloa!