Virsikulkuset

Virsikulkuset Seurakuntatalo

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. 11.4. tutustumme seurakuntatalolla olevaan pääsiäispolkuun klo 13.30 alkaen. Poikkeuksellisesti ei kahvitarjoilua.

Mukaan kaikki laulamisesta kiinnostuneet! Ei tarvitse olla laulukokemusta; tämä on matalan kynnyksen ryhmä.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Sananvapauden tori, Työväen musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Virsi- ja viini-ilta

Tervetuloa laulamaan yleisön toivomia virsiä yhdessä bändin säestyksellä!
to 25.7.2019 klo 18.30 - pe 26.7.2019 klo 0.00

festarialue

Työväen Musiikkitapahtuma

Musiikkitapahtumassa mukana festaripapit, virsi-ja viini-ilta torstaina sekä indonesialainen ravintola, jonka tuotolla avustetaan Penghipurin lastenkotia Indonesiassa. Seurakunnan teltalla voit duunata itsellesi oman festarirannekkeen:)