Messu, Pääsiäispäivä

Messu, Pääsiäispäivä Sääksmäen kirkko

Kristus on ylösnoussut! Liturgina Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Erkki ja Ulla Eteläniemi.

Pääsiäispäivä, sunnuntai, on Jeesuksen ylösnousemuksen juhla.

Enkeli kääntyi naisten puoleen ja sanoi: "Älkää te pelätkö. Minä tiedän, että te etsitte ristiinnaulittua Jeesusta. Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista, niin kuin itse sanoi." (Matt. 28:5-6)

Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista, elämä on voittanut kuoleman. Pääsiäisenä muistetaan myös kastetta, jonka kautta jokainen kristitty ikään kuin haudataan ja nousee kuolleista.

Eläkeikäisten kevätjuhla

Eläkeikäisten kevätjuhlaa vietetään messun ja peltojen siunaamisen merkeissä. Kevään juhla jatkuu lounaalla Pappilanniemessä. Linja-autokuljetus.

Suvivirsi-messu, peltojen siunaaminen

5. sunnuntai pääsiäisestä, aiheena Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Liturgi Markku Antola, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa saarnaa Päivi Isomäki. Avustajina Terhi-Maria Ekman, Päivi Isomäki, Jouni Kivimaa ja Anna-Mari Paloniitty.

Messu, Helatorstai

Aiheena Korotettu Herra. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Pöntinen.