Matkaanlähtökonsertti

Kappelikirkko

Musiikkiopiston jousiorkesteri matkalla Islantiin joht. Aira Maria Lehtipuu Sibelius-Rautavaara-Kuula-Murto

Vapaa pääsy! Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Valkeakosken musiikkiopisto

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Exitin konsertti

Exitin konsertti nyt Valkeakoskella! Olet lämpimästi tervetullut upean musiikin pariin!

Toivon Säveliä -konsertti

Muusikko-evankelista Samu Saarisen konsertti Kappelikirkossa.

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

WALTTERI TORIKKA LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE