Matkaanlähtökonsertti

Kappelikirkko

Musiikkiopiston jousiorkesteri matkalla Islantiin joht. Aira Maria Lehtipuu Sibelius-Rautavaara-Kuula-Murto

Vapaa pääsy! Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Valkeakosken musiikkiopisto

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileiriläiset musisoivat kesäillassa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan!