Yleisöluento Sääksmäen kirkon vaiheita, Heikki Heino

Yleisöluento Sääksmäen kirkon vaiheita, Heikki Heino Seurakuntatalo

Yleisöluento aiheesta Sääksmäen kirkon vaiheita Valkeakosken seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27. Heikki Heino kertoo Sääksmäen kirkon vaiheista ja tapahtumista ennen ja jälkeen tulipalon vuonna 1929. Kahvitarjoilu, vapaa pääsy. Tervetuloa!

Luento sopii kaikille paikallishistoriasta kiinnostuneille!

Johtava kappalainen

KesäSpirit

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna koetaan jotakin ainutlaatuista, kun ensimmäistä kertaa Suomessa hengellinen kesätapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa. Lempäälän Ideaparkissa 2.-4.8. on luvassa kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä upeissa puitteissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Pekka Simojoki ja Häikäisevän kirkas, pastori Ralph Moore (USA), Marko Huhtala, Maksetut viulut -yhtye, Olli Valtonen, Saara Kinnunen ja monia muita.

Kesäspirit

Kesäspirit