Suvilinnun lauluilta

Suvilinnun lauluilta

Apian kesäteatteri

Tervetuloa laulamaan yhdessä kesäisiä lauluja suvivirren sunnuntaina! Säestämässä Valkeakosken musiikkiopiston soittajia.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavulle. Kolehdilla autetaan lapsia ja nuoria pääsemään kouluun Ugandassa.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Metsäkansan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Pirkko Pyyhtiä ja kanttori Kaisu Lehto. Laulut Kauneimpia joululauluja vihkosesta.

Metsäkansan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Joululaulutilaisuudessa mukana Juha Valkama ja Elina Virtanen. Kanttorina on Kaisu Lehto.