Suvilinnun lauluilta

Suvilinnun lauluilta

Apian kesäteatteri

Tervetuloa laulamaan yhdessä kesäisiä lauluja suvivirren sunnuntaina! Säestämässä Valkeakosken musiikkiopiston soittajia.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavulle. Kolehdilla autetaan lapsia ja nuoria pääsemään kouluun Ugandassa.

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kohtaamispaikka

Suvilauluja keskellä päivää

Tule laulamaan vanhoja tuttuja ja uudempia kesäisiä lauluja Lähitorille. Lauluvihon saat mukaasi ilamiseksi!