Lenkkikirkko

Lenkkikirkko Seurakuntatalo, Valkeakosken hautausmaa, Kappelikirkko

Kaupunkivaelluksen askelissa kohden Kappelikirkkoa. Jumalanpalvelus matkan varrella. Lenkkikirkko - toivoa elämän arkeen.

Lenkkikirkko on torstai-illan letkeän liikuttava jumalanpalvelus kaupungin kaduilla, kujilla, puistoissa ja poluilla. Yksin ja silti yhdessä, omin ajatuksin ja niitä jakaen. Kävellessä löytyy uusia ja yllättäviä näkökulmia niin itseen, omaan elämään kuin kaupunkiimme.
Lenkkikirkko alkaa Vanhan kirkon kivijalalta Valkeakoskenkatu 27 ja päätyy useimmiten Kappelikirkolle Kangaskatu 4. Ehtoollinen joko matkalla tai perillä Kappelikirkolla.
Hitaasti on vauhti, joka vie perille - ja kaikki pysyvät mukana!

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Lenkkikirkko

Messu ja tapulikahvit

5. sunnuntai helluntaista, aiheena Armahtakaa! Liturgi Juha Valkama, kanttorina Laura Salminen. Lähetysväki tarjoaa tapulikahvit messun jälkeen.

Kappelikirkko

Iltakirkko