Iltakirkko

Kappelikirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä, aiheena Salattu Jumala. Liturgina Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Maaret Manni-Korpi.

Iltakirkossa ei ehtoollista.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Messu

11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Maaret Manni-Korpi.

Perhemessu

Liturgi Arni Hukari, kanttorina Helga Anttikoski.

Messu, Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä

12. sunnuntai helluntaista, aiheena Itsensä tutkiminen. Saarna Veli-Pekka Ottman, kanttorina Tomi Pöntinen.