Konfirmaatiomessu, Monivalintaripari

Konfirmaatiomessu, Monivalintaripari Sääksmäen kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä, aiheena Salattu Jumala. LIturgi Jari Pulkkinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Avustajina Anna-Mari Paloniitty ja Leena Uurainen.

Monivalintariparin konfirmaatio.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Kappelikirkko

Messu

6. sunnuntai pääsiäisestä, aiheena Pyhän Hengen odotus. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Tomi Pöntinen.

Messu, Helluntai

Helluntaipäivä, aiheena Pyhän Hengen vuodattaminen. Liturgi Markku Antola, kanttorina Laura Salminen ja avustamassa Elina Virtanen. Tapulikahvit.

Konfirmaatiomessu, Tulkoon -ripari

Helluntaipäivä, aiheena Pyhän Hengen vuodattaminen. Liturgi Teemu Salminen, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustavat Terhi-Maria Ekman ja Jetta Vihlman.