Konfirmaatiomessu, Monivalintaripari

Konfirmaatiomessu, Monivalintaripari Sääksmäen kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä, aiheena Salattu Jumala. LIturgi Jari Pulkkinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Avustajina Anna-Mari Paloniitty ja Leena Uurainen.

Monivalintariparin konfirmaatio.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Messu, Kesävieraiden kirkkopyhä

7. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden laki. Liturgi Markku Antola, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Messussa avustavana pappina on Juha Valkama. Kirkkokahvit kotiseutumuseolla.

Kappelikirkko

Messu, Kirkastussunnutai

Kirkastussunnuntai, aiheena Kirkastettu Kristus. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Laura Salminen.

Konfirmaatiomessu

Kirkastussunnuntai. Liturgi Tero Kuparinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustavat Marko Itkonen, Larjus Lamponen, Anna-Mari Paloniitty ja Johanna Rantanen.