Messu Sääksmäen kirkko

3. sunnuntai helluntaista, aiheen Kutsu Jumalan valtakuntaan. Liturgina Teemu Salminen, kanttorina Helga Anttikoski.

Tapulikahvit.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Messu, Kesävieraiden kirkkopyhä

7. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden laki. Liturgi Markku Antola, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Messussa avustavana pappina on Juha Valkama. Kirkkokahvit kotiseutumuseolla.

Kappelikirkko

Messu, Kirkastussunnutai

Kirkastussunnuntai, aiheena Kirkastettu Kristus. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Laura Salminen.

Kansanlaulumessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Liturgi Markku Antola, kanttorina Laura Salminen. Avustajian messussa Valkeakosken Kristillinen työväenyhdistys ry.