Kehitysvammaisten leiri Pappilanniemessä 1.-4.7.2019

ma 1.7. kello 12.00 - to 4.7. kello 13.00

Pappilanniemen kurssikeskus

Seurakunnan järjestämä kehitysvammaisten leiri aikuisille kehitysvammaisille ihmisille.

Seurakunnan kehitysvammaisten leirillä vietetään aikaa ystävien kanssa yhdessä tehden ja omien voimavarojen mukaan osallistuen. Leirillä on ohjelmaa musiikista ja olympialaisista hartaushetkeen ja saunomiseen. Leirille osallistujilta odotetaan omatoimisuutta päivittäisissä asioissa. Jos päivittäiset asiat tuottavat vaikeuksia, tai eivät onnistu, leirille voi osallistua henkilökohtaisen avustajan kanssa. Leirillä on tilaa kaikenlaisille persoonille ujoista ja hiljaisista ulospäinsuuntautuneisiin ja kaikille siltä väliltä. Kurssikeskuksessa on hyvin rajoitettu määrä wc-huoneita ja leirin aikana kuljetaan paljon Pappilanniemen alueella. Leirin hinta on 40€ ja kyyti järjestetään. Leirille mahtuu rajoitettu määrä leiriläisiä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 19.6 mennessä Terhi-Maria Ekman 040 7762782.