Lenkkikirkko

Lenkkikirkko Seurakuntatalo, Kappelikirkko

Kaupungin kadut, polut, puistot ja aukiot.

Kävelevä jumalanpalvelus liikuttaa kaduilla, kujilla, poluilla ja puistikoissa. Yllättäviä löytöjä arjen elämän keskellä. Lähtö Vanhan kirkon kivijalalta Valkeakoskenkatu 27. Lenkkikirkko - toivoa elämän arkeen.

Lenkkikirkoissa on viikon tekstistä nouseva teema, jota lähestytään niin kuljettavan reitin kuin työskentelyjen kautta. Lenkkikirkoissa on useita eri toteuttajia ja siten kirkkojen toteutus on joka kerta ainutlaatuisen uniikki. Toisinaan on laulua, toisinaan hiljaisuutta ja jollain kertaa ehtoollinen voi jäädä väliin tai toteutua Kappelikirkon sijaan luonnonkauneuden keskellä.

Heinäkuun teemat ovat
  4.7. Tielle kutsuttu
11.7. Löydettyjen seuraan

18.7. Tuomitsematta kohtaamaan
25.7. Apostolinkyytiä ja kalareissuja

Lähde lenkille ja ota kaveri kirkkomatkalle mukaan!

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Pappilanniemen kurssikeskus

Kesän saunaillat

Saunaillat keskiviikkoisin klo 17 - 20 alkaen 5.6 ( ei 19.6 ) aina 21.8 asti

Nuorten ilta

Nuorten ilta joka keskiviikko seuriksen nuorisotilassa.

Rukouspiiri

Laulua ja yhteistä rukousta