Kesäspirit

Kesäspirit

Ideapark, Lempäälä

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna koetaan jotakin ainutlaatuista, kun ensimmäistä kertaa Suomessa hengellinen kesätapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa. Lempäälän Ideaparkissa 2.-4.8. on luvassa kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä upeissa puitteissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Pekka Simojoki ja Häikäisevän kirkas, pastori Ralph Moore (USA), Marko Huhtala, Maksetut viulut -yhtye, Olli Valtonen, Saara Kinnunen ja monia muita.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä:

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 kaikille avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta kahvileipää. Tervetuloa!

Kohtaamispaikka

Kappelikirkko

Kiitosjuhla - Rukouksen talo

Kiitosjuhlassa mukana Marjatta Virtanen Jämsän Rukouksen talolta. Musiikki Riku Långström perheineen.