Ideapark, Lempäälä

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna koetaan jotakin ainutlaatuista, kun ensimmäistä kertaa Suomessa hengellinen kesätapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa. Lempäälän Ideaparkissa 2.-4.8. on luvassa kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä upeissa puitteissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Pekka Simojoki ja Häikäisevän kirkas, pastori Ralph Moore (USA), Marko Huhtala, Maksetut viulut -yhtye, Olli Valtonen, Saara Kinnunen ja monia muita.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä:

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

KesäSpirit