Vihkiyö

Vihkiyö Sääksmäen kirkko

Ilmoittautuminen ja lisätiedot kirkkoherranvirastoon arkisin klo 9-11 ja 12-14, numeroihin 040 8048854 tai 040 804 8856.

Vihkimiset alkaa klo 17.00.

KesäSpirit

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna koetaan jotakin ainutlaatuista, kun ensimmäistä kertaa Suomessa hengellinen kesätapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa. Lempäälän Ideaparkissa 2.-4.8. on luvassa kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä upeissa puitteissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Pekka Simojoki ja Häikäisevän kirkas, pastori Ralph Moore (USA), Marko Huhtala, Maksetut viulut -yhtye, Olli Valtonen, Saara Kinnunen ja monia muita.

Kesäspirit

Kesäspirit