Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 kaikille avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta kahvileipää. Tervetuloa!

Kohtaamispaikalle on helppo piipahtaa juomaan, tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Kohtaamispaikan toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset emännät. Seurakunnan työntekijät käyvät pitämässä hartauden klo 11.

Kohtaamispaikalla on myytävänä Yhteisvastuutuotteita sekä käsitöitä lähetystyön hyväksi. Kohtaamispaikalta saa myös villalankoja diakonian sukkien kutomista varten. Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja kahvileipää. Tervetuloa!

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoisena emäntänä toimimisesta, ole yhteydessä Diakoniatyöntekijä Anna-Mari Paloniitty, p. 040-5531007

Ideapark, Lempäälä

KesäSpirit

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna koetaan jotakin ainutlaatuista, kun ensimmäistä kertaa Suomessa hengellinen kesätapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa. Lempäälän Ideaparkissa 2.-4.8. on luvassa kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä upeissa puitteissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Pekka Simojoki ja Häikäisevän kirkas, pastori Ralph Moore (USA), Marko Huhtala, Maksetut viulut -yhtye, Olli Valtonen, Saara Kinnunen ja monia muita.

Kohtamispaikan kesäkeidas

Kohtaamispaikan kesäkeitaassa voit viettää leppoisasti aikaa jutellen ja kahvitellen kesäperjantaisin klo 10-12. Seurahuoneenkatu 4. Tervetuloa!

Ideapark, Lempäälä

Kesäspirit