Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Hakafood Cafe, Torikeskus

Tervetuloa kahvipöytään!

Pistäydy iltapäiväkahville Hakafood Cafe'en seurakunnan työntekijän pöytään. Jutellaan maailman menosta ja seurakunta tarjoaa kahvit!

Sorrila

Vauvakahvila