Messu, Mikkelinpäivä

Messu, Mikkelinpäivä Sääksmäen kirkko

Aiheena Jumalan sanansaattajat. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa Päivi Isomäki ja palveluryhmänä on Monta Oksaa. Kirkkokahvit.

Mikkelinpäivän messu ja kirkkokahvit Kirkontuvalla. Tule mukaan kuulemaan Jumalan Sanaa enkeleistä ja viettämään yhdessä juhlaa.

Messu

19. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden kaksoiskäsky. Liturgi Juha Valkama, saarna Päivi Isomäki. Kanttorina messussa on Helga Anttikoski. Vastuuryhmä Evankeliumi elämään. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkontuvalla.

Messu

20. sunnuntai helluntaista, aiheena Usko ja epäusko. Liturgi Markku Antola, palveluryhmänä eerolalaisia ja Sääksmäen lauluryhmä.

Kappelikirkko

Messu, Pyhäinpäivä

Aiheena Pyhien yhteys. Liturgi Markku Antola, avustava pappi Juha Valkama. Messussa avustaa Päivi Isomäki ja palveluryhmänä on Valkeakosken karjalaiset. Messussa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Valkeakosken hautausmaahan haudattujen Sääksmäen seurakunnan jäsenten nimet. Kaikki lähiomaiset ovat lämpimästi tervetulleita.