Messu

Messu Kappelikirkko

18. sunnuntai helluntaista, aiheena Kristityn vapaus. Liturgi Juha Valkama, avustajana Päivi Isomäki. Kanttorina Maaret Manni-Korpi, yksinlaulu Raimo Valtanen.

Tämä messu päättää seurakunnan Vanhusten viikon viettämisen. Viikon aikana diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset ovat tavanneet yksinäisiä vanhuksia ja messuun on tuodaan heidän ajatuksiaan ja tuntojaan. Messu on kuitenkin kaiken ikäisille avoin levähdyksen ja virvoittumisen paikka. Messun aiheena on Kristityn vapaus: olemme vapaita palvelemaan Jumalaa ja toinen toisiamme. Teemmekö niin?

Johtava kappalainen

Messu

19. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden kaksoiskäsky. Liturgi Juha Valkama, saarna Päivi Isomäki. Kanttorina messussa on Helga Anttikoski. Vastuuryhmä Evankeliumi elämään. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkontuvalla.

Kappelikirkko

Iltakirkko

19. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden kaksoiskäsky. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa Elina Virtanen.

Kappelikirkko

Vastuuviikon rukoushetki

Vastuuviikolla rukoillaan rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta.