Toivon Säveliä -konsertti

Toivon Säveliä -konsertti Kappelikirkko

Muusikko-evankelista Samu Saarisen konsertti Kappelikirkossa.

Samu, oikealta nimeltään Samuli, on toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisena muusikko-evankelistana. Samu on kiertänyt Suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankiloissa ja hoitolaitoksissa. Laulaen ja kertoen tarinoita omista elämän kipuiluistaan ja hyvästä ja armollisesta Jumalan johdatuksesta kaiken keskellä. Samun musiikissa yhdistyy countryn, bluesin, popin ja folkin piirteitä suomalaiseen haikeuteen, mutta kaiken läpi kuultaa kirkkaana lämmin toivon sävel, joka nostaa ja kantaa vaikeiden aikojen yli.

Konserttiin on vapaa pääsy!

Samu Saarisen kotisivu

Vapaaehtoistoiminnan ja kansainvälisen työn koordinaattori

lähetyssihteeri

Kappelikirkko

Messu, 2. adventtisunnuntai

Pyhän aiheena Kuninkaasi tulee kunniassa. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustavat Terhi-Maria Ekman ja Valkeakosken gideonit.

Kappelikirkko

Kehitysvammaisten kerhon joulujuhla

2. adventtisunnuntai. Vietämme kv-kerhon joulujuhlaa messun jälkeen Kappelikirkossa alkaen n. klo 12.00.

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

Waltteri Torikan joulukonsertti Valkeakoskella.