Iltakirkko, mukana Laulun siivin -kuoro

Iltakirkko, mukana Laulun siivin -kuoro Kappelikirkko

Iltakirkossa mukana Laulun siivin -kuoro, johtajana Samuel Ahtiainen. Iltakirkon toimittaa Markku Antola.

Musiikillinen iltakirkko.

Kuvassa Laulun siivin -kuoro Viinikan kirkossa.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Messu

19. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden kaksoiskäsky. Liturgi Juha Valkama, saarna Päivi Isomäki. Kanttorina messussa on Helga Anttikoski. Vastuuryhmä Evankeliumi elämään. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkontuvalla.

Kappelikirkko

Iltakirkko

19. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden kaksoiskäsky. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa Elina Virtanen.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on matalan kynnyksen lauluryhmä, johon voit tulla laulamaan silloin, kun sinulle sopii. Laulamme virsikirjan aarrearkusta tuttuja ja tuntemattomia virsiä. Ryhmä on kaikille avoin; olet lämpimästi tervetullut! Kahvitarjoilu