Täällä Pohjantähden alla- joulukonsertti Antti Railio

Täällä Pohjantähden alla- joulukonsertti Antti Railio Sääksmäen kirkko

Laulaja Antti Railion jouluinen Täällä Pohjantähden alla -kirkkokonserttikiertue on jatkumoa viime vuoden vastaavalle kirkkosalit täyttäneelle joulurundille. HUOM! Osassa konserttilippuja on väärä alkamisajankohta konsertille. Konsertti alkaa klo 19.00 ja ovet aukeavat klo 18.00.

Konserteissa kuullaan tuttuja joulukappaleita, osa uusin sovituksin. Ohjelmistoon lukeutuvat muun muassa ”Sylvian joululaulu”, ”Ave Maria”, ”Mielenrauhaa” ja ”Tulkoon joulu”.

Täällä Pohjantähden alla -joulukonserttien lipunmyynti on alkanut Lippupisteessä. Lippu 30 €.

ProPromotion Oy

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

ke 25.9.2019 klo 13.00 - ke 18.12.2019 klo 15.00

Kodeissa ja laitoksissa

VirrenViejät

VirrenViejät ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia, jotka vievät virren tai laulut ihmisten koteihin ja laitoksiin.

Joululauluni- konsertti, Antti Ketonen, laulu

Antti Ketosen joulukonserttikiertue nyt Valkeakoskella!