Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 kaikille avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta kahvileipää. Hartaudessa Pirkko Pyyhtiä.Tervetuloa!

Kohtaamispaikalle on helppo piipahtaa juomaan, tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Kohtaamispaikan toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset emännät. Seurakunnan työntekijät käyvät pitämässä hartauden klo 11.

Kohtaamispaikalla on myytävänä Yhteisvastuutuotteita sekä käsitöitä lähetystyön hyväksi. Kohtaamispaikalta saa myös villalankoja diakonian sukkien kutomista varten. Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja kahvileipää. Tervetuloa!

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoisena emäntänä toimimisesta, ole yhteydessä Diakoniatyöntekijä Anna-Mari Paloniitty, p. 040-5531007

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 kaikille avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Pikkujoulua, vuoden viimeinen kerta. Puurotarjoilu ja torttukahvit. Hartaudessa Juha Valkama. Tervetuloa!

Roopenkatu 1

Koskenkodin piiri

Eläkeikäisten piiri - lauletaan joululauluja

Eläkeikäisten joulujuhla

Eläkeikäisten joulujuhla seurakuntatalolla. Messu ja joulupuuro kahveineen. Ei ilmoittautumista, eikä kuljetusta.