Messu, 1. adventtisunnuntai, uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen

su 1.12. kello 10.00 - kello 12.00

Messu, 1. adventtisunnuntai, uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen Sääksmäen kirkko

Pyhäpäivän aihe, Kuninkaasi tulee nöyränä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Kaisu Lehto. Messussa avustamassa Ulla-Mari Hutko, Päivi Isomäki, Juha Valkama sekä luottamushenkilöitä. Uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen. Kirkkokahvit Voipaalassa.

Adventtisunnuntaina perhemessu klo 18 Kappelikirkossa.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Anna-Mari Paloniitty-Tuominen ja palveluryhmänä Valkeakosken Gideonit.

Kappelikirkko

Iltakirkko

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Aija Kaartinen ja kanttorina Tuija Peltokoski.

Kappelikirkko

Messu, Yhteisvastuukeräys alkaa

Kynttilänpäivä, aiheena Jumalan kirkkauden säteily. LIturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Elina Virtanen ja Jouni Kivimaa.