Leskien kahvila

Leskien kahvila Kohtaamispaikka

Tervetuloa eläkeikäisten leskien vertaistukitapaamiseen, Leskien kahvilaan.

Leskien kahvila on avoin vertaistukiryhmä eläkeiässä oleville leskille. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja ajatuksia, annetaan tukea toisille kahvipöydän ääressä keskustellen. Mikäli haet samassa elämätilanteessa olevien seuraa, tule rohkeasti mukaan! Ohjaajana diakoniatyöntekijä Anna-Mari Paloniitty, p. 040-5531007.

Tervetuloa kahvipöytään!

Pistäydy iltapäiväkahville Hakafood Cafe'en seurakunnan työntekijän pöytään. Jutellaan maailman menosta ja seurakunta tarjoaa kahvit!