Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai

Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai Sääksmäen kirkko

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen.

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Kuvassa AllaBellat (2017)

vt. seurakuntapastori

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Anna-Mari Paloniitty-Tuominen ja palveluryhmänä Valkeakosken Gideonit.

Kappelikirkko

Iltakirkko

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Aija Kaartinen ja kanttorina Tuija Peltokoski.

Kappelikirkko

Perhemessu Valomerkki, Kynttilänpäivä

Valomerkki -messun toimittaa Arni Hukari ja avustajana on Pirkko Pyyhtiä. Musiikista vastaa kanttori Kaisu Lehto. Kirkossa on esillä lasten askartelemia kynttilöitä.