Aattohartaus, jouluaatto

Aattohartaus, jouluaatto Sääksmäen kirkko

Aiheena Lupaukset täyttyvät. Aattohartauden toimittaa Juha Valkama ja kanttorina on Helga Anttikoski.

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä. Hyvää joulua!

Johtava kappalainen

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Anna-Mari Paloniitty-Tuominen ja palveluryhmänä Valkeakosken Gideonit.

Kappelikirkko

Iltakirkko

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Aija Kaartinen ja kanttorina Tuija Peltokoski.

Kappelikirkko

Messu, Yhteisvastuukeräys alkaa

Kynttilänpäivä, aiheena Jumalan kirkkauden säteily. LIturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Elina Virtanen ja Jouni Kivimaa.