Aattohartaus, jouluaatto

Aattohartaus, jouluaatto Sääksmäen kirkko

Aiheena Lupaukset täyttyvät. Aattohartauden toimittaa Juha Valkama ja kanttorina on Helga Anttikoski.

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä. Hyvää joulua!

Johtava kappalainen

Messu, 3. adventtisunnuntai

3. adventtisunnuntai, aiheena Tehkää tietä Kuninkaalle. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustavat Marko Itkonen ja Ilmari Veima sekä Valkeakoski-opiston lauluryhmä.

Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen.

Metsäkansan kirkko

Jouluaaton aattohartaus

Pyhäpäivän aihe: Lupaukset täyttyvät. Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski.