Jouluaaton aattohartaus

Jouluaaton aattohartaus Metsäkansan kirkko

Pyhäpäivän aihe: Lupaukset täyttyvät. Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski.

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä.

Hyvää joulua!

Messu, 3. adventtisunnuntai

3. adventtisunnuntai, aiheena Tehkää tietä Kuninkaalle. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustavat Marko Itkonen ja Ilmari Veima sekä Valkeakoski-opiston lauluryhmä.

Eläkeikäisten joulujuhla

Eläkeikäisten joulujuhla seurakuntatalolla. Messu ja joulupuuro kahveineen. Ei ilmoittautumista, eikä kuljetusta.

Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen.