Jouluaaton perhehartaus

Jouluaaton perhehartaus Kappelikirkko

Aiheena Lupaukset täyttyvät. Arni Hukari ja Janne Virtanen, kanttorina Tomi Pöntinen.

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä.

Hyvää joulua!

Messu, Yhteisvastuukeräys alkaa

Kynttilänpäivä, aiheena Jumalan kirkkauden säteily. LIturgi Markku Antola, saarna Elina Virtanen ja kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Jouni Kivimaa.

Perhemessu Valomerkki, Kynttilänpäivä

Valomerkki -messun toimittaa Arni Hukari ja avustajana on Pirkko Pyyhtiä. Musiikista vastaa kanttori Kaisu Lehto. Kirkossa on esillä lasten askartelemia kynttilöitä.

Messu

2. sunnuntai ennen paastonaikaa, aiheena Jumalan sanan kylvö. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustamassa Ilosanomapiiri ja Elina Virtanen.