Jouluaamun jumalanpalvelus

Jouluaamun jumalanpalvelus Sääksmäen kirkko

Nyt Betlehemiin! Jouluaamun jumalanpalveluksen toimittaa Sirkka-Liisa Voutilainen ja kanttorina on Kaisu Lehto.

Jouluaamun jumalanpalveluksessa (paimenten messu), joka täällä Pohjolassa on perinteisesti ollut joulun tärkein jumalanpalvelus, lähdemme paimenten kanssa Betlehemiin. Siellä näemme sen, mitä on tapahtunut.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Anna-Mari Paloniitty-Tuominen ja palveluryhmänä Valkeakosken Gideonit.

Kappelikirkko

Iltakirkko

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon. Liturgi Aija Kaartinen ja kanttorina Tuija Peltokoski.

Kappelikirkko

Messu, Yhteisvastuukeräys alkaa

Kynttilänpäivä, aiheena Jumalan kirkkauden säteily. LIturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Elina Virtanen ja Jouni Kivimaa.