Jouluaamun messu

Jouluaamun messu Sääksmäen kirkko

Nyt Betlehemiin! Jouluaamun jumalanpalveluksen toimittaa Sirkka-Liisa Voutilainen ja kanttorina on Kaisu Lehto.

Jouluaamun jumalanpalveluksessa (paimenten messu), joka täällä Pohjolassa on perinteisesti ollut joulun tärkein jumalanpalvelus, lähdemme paimenten kanssa Betlehemiin. Siellä näemme sen, mitä on tapahtunut.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Messu, 3. adventtisunnuntai

3. adventtisunnuntai, aiheena Tehkää tietä Kuninkaalle. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustavat Marko Itkonen ja Ilmari Veima sekä Valkeakoski-opiston lauluryhmä.

Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen.

Metsäkansan kirkko

Jouluaaton aattohartaus

Pyhäpäivän aihe: Lupaukset täyttyvät. Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski.