Messu, tapaninpäivä

Messu, tapaninpäivä Kappelikirkko

Aiheena Kristuksen todistajat. Messun toimittaa Matti Neulanen.

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.

Messu

Laskiaissunnuntai, aiheena Jumalan rakkauden uhritie. Liturgi Markku Antola, kanttorina Kaisu Lehto. Musiikkiryhmänä Sääksmäen lauluryhmä.

Kappelikirkko

Messu

1. paastonajan sunnuntai. Aiheena on Jeesus, kiusausten voittaja. LIturgi Juha Valkama. Messussa avustaa Valkeakosken Gideonit.

Messu

2. paastonajan sunnuntai, aiheena Usko ja rukous. Litugi Juha Valkama, kanttorina Kaisu Lehto. Messussa palveluryhmänä Evankeliumi elämään.