Hyvä Hartaus -koulutus

Hyvä Hartaus -koulutus Seurakuntatalo

Haluatko oppia pitämään hyvän hartauden? Kurssilla pohditaan ja harjoitellaan yhdessä mistä hyvä hartaus muodostuu ja miten löytää hyvä aihe ja sisältö hartaudelle.

Koulutus toteutetaan kevään aikana kolmena iltana seurakunta-talolla. Koulutuksessa saadaan intoa, rohkeutta ja hyviä valmiuksia
suunnitella ja toteuttaa erilaisia hartauksia joita voi pitää mm. seurakunnan tilaisuuksissa. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki
hartauksien pitämisestä kiinnostuneet. Koulutus on maksuton ja iIlloissa tarjotaan iltapala. Koulutuksesta saa todistuksen.

Koulutuspäivät ovat 26.3., 2.4. ja 29.4. klo 17-20 seurakuntatalolla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lotta Maijala 0407441658
lotta.maijala@evl.fi

Elina Virtanen 0401617026
elina.m.virtanen@evl.fi

Vapaaehtoistoiminnan ja kansainvälisen työn koordinaattori

lähetyssihteeri

Kulkisitko sinä vierellä?

Info saattohoidossa olevien parissa tapahtuvasta vapaaehtoistoiminnasta.

Hakafood Cafe, Torikeskus

Tervetuloa kahvipöytään!

Pistäydy iltapäiväkahville Hakafood Cafe'en seurakunnan työntekijän pöytään. Jutellaan maailman menosta ja seurakunta tarjoaa kahvit!

Hakafood Cafe, Torikeskus

Tervetuloa kahvipöytään!