Messu ja lähetyslounas

su 20.9. kello 10.00 - su 20.9. kello 11.15
Kappelikirkko

16. sunnuntai helluntaista, aiheena Jumalan huolenpito. Liturgina Juha Valkama, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Saarna seurakunnan nimikkolähetit Juha ja Elina Lind, Nepalin terveisiä. Lähetyslounas seurakuntatalolla klo 11.30-13.30. Lounas 10 €, lapset puoleen hintaan. Osoite on Valkeakoskenkatu 27. Kolehti: Suomen Lähetysseuran nimikkotyölle.

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

Johtava kappalainen