Sanajumalanpalvelus, pyhäinpäivä

la 31.10. kello 10.00 - la 31.10. kello 11.30
Kappelikirkko

Aiheena Pyhien yhteys. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Tomi Pöntinen. Kolehti Valkeakosken karjalaiset ry. Sanajumalanpalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Valkeakosken hautausmaahan haudattujen Sääksmäen seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään jokaiselle oma kynttilä. Kaikki lähiomaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Tässä tilaisuudessa ei jaeta ehtoollista.

Jumalanpalveluksia Kappelikirkosta voi seurata Sääksmäen seurakunnan YouTube-kanavalta sekä verkkoradion kautta. Linkki YouTubeen ja verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi. Huomaathan, että verkkoradio ei toimi IE-selaimella.

​​​​​​​

Kaikissa seurakunnan tiloissa huolehditaan koronaturvallisuudesta. Sisäänkäynnin yhteydessä on koronapöytä, jossa on käsidesiä ja kasvomaskeja jaossa.
Kirkoissa on turvavälit ja käytössä vain joka toinen penkkirivi. Tulethan tilaisuuksiin oireettomana ja terveenä.