Sanajumalanpalvelus, pyhäinpäivä

la 31.10. kello 10.00 - la 31.10. kello 11.30

Aiheena Pyhien yhteys. Liturgi Markku Antola, avustajana Arni Hukari ja kanttorina Helga Anttikoski. Muut avustajat Sari Taavitsainen ja Valkeakosken musiikkiopiston oppilaat. Sääksmäen kirkossa pidettävässä jumalanpalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Sääksmäen ja Metsäkansan hautausmaihin ja muille paikkakunnille haudattujen Sääksmäen seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään jokaiselle oma kynttilä. Kaikki lähiomaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Tässä tilaisuudessa ei jaeta ehtoollista. Omaisten kahvitilaisuutta ei myöskään järjestetä.

Kaikissa seurakunnan tiloissa huolehditaan koronaturvallisuudesta. Sisäänkäynnin yhteydessä on koronapöytä, jossa on käsidesiä ja kasvomaskeja jaossa.
Kirkoissa on turvavälit ja käytössä vain joka toinen penkkirivi. Tulethan tilaisuuksiin oireettomana ja terveenä.