Messu, 1. adventtisunnuntai

su 29.11. kello 10.00 - su 29.11. kello 11.30

1. adventtisunnuntai, aiheena Kuninkaasi tulee nöyränä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Helga Anttikoski ja avustajana Terhi-Maria Ekman. Kolehti Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta

Jumalanpalveluksia  Sääksmäen kirkosta voi seurata verkkoradion kautta. Linkki verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi. Huomaathan, että verkkoradio ei toimi IE-selaimella.

Kaikissa seurakunnan tiloissa huolehditaan koronaturvallisuudesta. Sisäänkäynnin yhteydessä on koronapöytä, jossa on käsidesiä ja kasvomaskeja jaossa. Kirkoissa on turvavälit ja käytössä vain joka toinen penkkirivi. Tulethan tilaisuuksiin oireettomana ja terveenä.