Valomerkki -Loistava messu

su 29.11. kello 16.00 - su 29.11. kello 17.00
Kappelikirkko

1. adventtisunnuntai, aiheena Kuninkaasi tulee nöyränä. Valomerkin toimittaa Arni Hukari ja avustajana on Inka-diakoni. Musiikista vastaavat Maaret Manni-Korpi, laulu, Juhani Fredrikson piano, Juha Vanhala djembe ja Markku Antola, basso.

Jumalanpalveluksia Kappelikirkosta voi seurata Sääksmäen seurakunnan YouTube-kanavalta sekä verkkoradion kautta. Linkki YouTubeen ja verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi. Huomaathan, että verkkoradio ei toimi IE-selaimella.

Kaikissa seurakunnan tiloissa huolehditaan koronaturvallisuudesta.  Sisäänkäynnin yhteydessä on koronapöytä, jossa on käsidesiä ja kasvomaskeja jaossa. Kirkoissa on turvavälit ja käytössä vain joka toinen penkkirivi. Tulethan tilaisuuksiin oireettomana ja terveenä.