Joulurauhaa- konsertti, Valkeakosken Mieslaulajat, joht. Maaret Manni-Korpi

Tervetuloa etsimään joulurauhaa musiikin äärelle!

Ohjelma 15 € ennakkomyynnissä kuorolaisilta

Konsertteihin mahtuu koronarajoitukset huomioon ottaen rajattu määrä henkilöitä. Konserttien yleisömäärää on rajattu niin, että turvaetäisyyksistä huolehtiminen on mahdollista. Viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia seurataan tarkasti.  Konserttiin suositellaan ottamaan oma kasvomaski mukaan. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja saavut paikalle terveenä.

Valkeakosken Mieslaulajat ry

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.