Kansanlaulumessu TV7 - kanavalla+striimi

su 13.6. kello 10.00 - 11.30
Sääksmäen kirkko, taltiointi

Kansanlaulumessu Sääksmäen kirkossa, Kristillisen työväenyhdistyksen kirkkopyhä. Sääksmäellä on vietetty pitkään katkeamattomana perinteenä helkajuhlia ja saamme tänään laulaa Ritvalan köörin kanssa yhdessä kristillisiä kansanlauluja. Liturgina Sääksmäen kirkkoherra Markku Antola ja saarnan pitää kappalainen Juha Valkama.

HUOM! Tämä messu on taltioitu Sääksmäen kirkossa ja se lähetetään TV 7 -kanavalla klo 10. Taltiointi on nähtävillä myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Sunnuntaina 13.6. on klo 10 messu Sääksmäen kirkossa, johon voi tulla 100 seurakuntalaista tämän hetkisten koronarajoitusten mukaisesti. Messun liturgia ja saarna Markku Antola, musiikista vastaavat samat kuin taltioinnissa eli Iita ja Perttu Matero sekä kvartetti Ritvalan kööristä.