Evankeliumijuhlan etäkatsomo

su 4.7. kello 09.00 - 16.00
Keltainen kyltti jossa lukee
Kohtaamispaikka

Valtakunnallista Evankeliumijuhlaa vietetään 2.- 4.7. Turussa yhdessä satavuotisjuhlaansa viettävän Turun Mikaelin seurakunnan kanssa teemalla ”Kaikki on hyvin”. Sääksmäen seurakunta järjestää Kohtaamispaikalle etäkatsomon, jossa Turun evankeliumijuhlaa voi seurata etänä Valkeakoskella. Kohtaamispaikan ”etäkatsomoon” voi tulla itselle sopivaksi ajaksi ja samalla tavata ystäviä ja tuttavia.

Kohtaamispaikan ovet ovat avoinna lauantaina 3.7. klo 9-18 ja sunnuntaina 4.7. klo 9-16. Paikalla on saatavana kahvia ja voileipää.

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen koko pääjuhla ja monin osin muukin juhlaohjelma nuorille ja lapsille on suunniteltu siten, että siihen voi ottaa osaa missä tahansa internetin välityksellä.

Evankeliumijuhlan verkkosivu

Vapaaehtoistoiminnan ja kansainvälisen työn koordinaattori

lähetyssihteeri