Antti Ketonen – Joulukonsertit 2021

su 19.12. kello 19.00 - 20.30
Antti Ketonen

ANTTI KETONEN LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

Varauduthan koronapassin esittämiseen konserttiin tullessasi.

ANTTI KETONEN LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

Upeasta tulkinnastaan tunnettu Antti Ketonen lähtee joulukuun alussa joulukonserttikiertueelle. Espoon Sellosalista perjantaina 3. joulukuuta käynnistyvä konserttikiertue vie soolourallaan suursuosioon nousseen Ketosen konserttisaleihin.

-Ihanaa päästä joulukiertueelle konserttisaleihin. Näissä tunnelmallisissa joulukonserteissa kuullaan uudelleen sovitettuja versiota joulun klassikoista, sekä Olisitpa sylissäni -albumin toivotuimpia kappaleita. Lämpimästi tervetuloa konsertteihin, Antti Ketonen.

Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuva Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna ois, Me mennään tän läpi, Tähän matkaan tarvitaan kaksi sekä Maa joka kantaa. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019.  Albumin nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019.

Antti Ketonen – Joulukonsertit 2021

Pe 3.12. Espoo, Sellosali

La 4.12. Lohja, Laurentius-sali

Pe 10.12. Järvenpää, Järvenpää-talo

La 11.12. Kotka, Konserttitalo

Su 12.12. Salo, Teatteri Provinssi

Ma 13.12. Viking Grace, Turku*

Ti 14.12. Viking Grace, Turku*

Ke 15.12. Viking Grace, Turku*

Pe 17.12. Hyvinkää, Hyvinkääsali

La 18.12. Mikkeli, Mikaeli

Su 19.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko

Ti 21.12. Kauhajoki, Kauhajoen kirkko

Konsertit klo 19.00

Liput alk. 35,00€ www.warnermusiclive.fi/anttiketonen

*Viking Linen konserttien soittoajat sekä matkaliput vikingline.fi

Antti Ketonen:

Spotify

warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Iira Leinonen / Warner Music Finland

iira.leinonen@warnermusic.com

Warner Music Finland

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.