Diandra - Kerran joulukuun aikaan

ke 22.12. kello 19.00 - 20.30
Diandra kukkaseppele päässä

Diandra kattavalle Kerran joulukuun aikaan -kiertueelle

Upeasta äänestään ja säteilevästä lavakarismastaan tunnettu Diandra tekee ennen joulua 15 konserttia käsittävän laajan kirkkokiertueen.

Tällä hetkellä Ylen Elämäni Biisi -musiikkiohjelman tähtivieraanakin loistava Diandra tuo joulun taikaa koko perheen konsertteihin, joissa kuullaan Diandran tulkinnat kauneimmista joululauluista aina Oi Jouluyöstä Varpuseen jouluaamuna.

Yhdeksi Suomen upeimmista laulajista tituleerattu Diandra julkaisi myös kiertueen nimeä kantavan joulualbuminsa vuonna 2015 pysyen Suomen virallisella listalla yhteensä 15 viikon ajan.

"Joulukonsertit ovat aina minulle loppuvuoden kohokohta. Rakastan joulumusiikkia ja olen muutenkin todellinen jouluihminen. On siis ihanaa lähteä isolle kiertueelle ympäri Suomen keikkailemaan! Vietetään yhdessä lämmin ja tunnelmallinen hetki rakastetuimpien joululaulujen äärellä. Lämpimästi tervetuloa!", Diandra

Marraskuun 26. päivänä Tammisaaren kirkosta alkava kiertue jatkuu 15 konsertin verran ja päättyy Valkeakoskelle Sääksmäen kirkkoon jouluaaton aattona 22. joulukuuta.

Kerran joulukuun aikaan -kiertueen päivät ovat:
26.11. Tammisaari, Tammisaaren Kirkko
29.11. Lahti, Ristin kirkko
30.11. Tampere, Aleksanterin kirkko
2.12. Kauhajoki, Kauhajoen pääkirkko
3.12. Oulu, Oulun Tuomiokirkko
7.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
8.12. Helsinki, Paavalin Kirkko
9.12. Järvenpää, Järvenpään kirkko
12.12. Lohja, Pyhän Laurin Kirkko
15.12. Savonlinna, Savonlinnan tuomiokirkko
16.12. Joensuu, Joensuun kirkko
17.12.Lappeenranta, Lappeen Marian kirkko
18.12. Kouvola, Kuusankosken kirkko
21.12. Sastamala, Tyrvään kirkko
22.12. Valkeakoski, Sääksmäen kirkko

Liput kaikkiin konsertteihin tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 11. lokakuuta kello 10.00 TicketmasterissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Liput 33€ (sis. palvelumaksun).
Ei ikärajaa tai ikäsuositusta.

InstagramLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot kiertueesta:
Jani Hänninen
Promoottori
Loud N' Live Promotions Oy
jani.hanninen@loudnlive.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä
www.loudnlive.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Loud N' Live Promotions Oy

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.