Virtuaaliurut virtuaalisesti -konsertti

su 16.1. klo 18.00 – 18.30

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Urkukonsertissa soivat Kappelikirkon uudet virtuaaliurut, kanttorina on Aaro Alaspää. Tilaisuus striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle. ----------------------------------- Konsertissa kuullaan urkukappaleiden säveltäjien maailmasta tunnettuja kappaleita, mm. Sibeliuksen Intrada sekä Bachin Toccata ja Fuga d-molli. Kanttori, musiikin maisteriksi pian valmistuva Aaro Alaspää on suorittanut urkujen soitosta C-tutkinnon Markku Heikinheimon ohjaamana sekä jatkanut soittotunteja Markku Mäkisen ohjaamana. ”Tavoitteenani on käydä jatkossakin soittotunneilla sekä kehittyä soittajana niin pitkälle kuin se työelämän ohella on mahdollista”.

Koronarajoitusten vuoksi tilaisuuteen ei voida ottaa yleisöä. Mikäli rajoitukset muuttuvat, ilmoitamme siitä tällä sivustolla. Tilaisuuden kesto on arvio.