Musiikkiopiston kevätmatinea- konsertti

narsisseja

Kappelikirkko

Syventävien opintojen viulu- ja piano-oppilaat esiintyvät. Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua yhteisvastuukeräykseen

Kaikille avoin tilaisuus, vapaa pääsy. Tervetuloa!

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Valkeakosken musiikkiopisto

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.