Ilosanomapiiri - virikettä jutusteluun, eväitä elämään

ke 18.5. klo 18.00 – 19.30
Kuvassa avoin Raamattu ja sen päällä avoin toinen kirja sekä kirjojen päällä punertava omena.

Kohtaamispaikka

Mitä tarkoittaa autuas? Entä miten vertaukset pitää ymmärtää vai voiko ne avautua joka kerta omakohtaisesti? Kevään Ilosanomapiireissä keskitytään Vuorisaarnaan ja Jeesuksen vertauksiin.

Ilosanomapiirissä pääset pureutumaan Raamatun sanoihin ja sanomaan. Keskiviikkoilloissa joka toinen viikko Jaana ja Tuomas valmistelevat virikettä illan teemaan ja sen myötä onkin hyvä lähteä keskustellen jakamaan omia oivalluksia ja itselle tärkeitä löytöjä. Kevään aikana keskitytään Matteuksen evankeliumin Vuorisaarnakokonaisuuteen sekä Jeesuksen vertauksiin. Mitä tarkoittaa autuas? Miten sen voisi sanoa tämän päivän kielellä? Entä miten vertaukset pitää ymmärtää vai voiko ne avautua joka kerta omakohtaisesti? Tule mukaan! Niin, ja kahvit keitellään, on mukavampi olla yhdessä äänessä.
Iltojen ohjausvastuussa ovat Jaana Pajaranta ja Matias Kumpulainen, taustatukena pastori Teemu Salminen (0400 515 648).

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Kansainvälisen työn ja diakonian pappi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus, sateenkaariyhteyshenkilö Erätauko -ohjaaja ja kouluttaja Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi