Sateenkaarimessun valmistelu

ke 22.6. klo 19.30 – 20.30
Kuvassa on miehen vasen käsi ojentuneena ja avoimessa kämmenessä näkyy sateenkaaren värit

Kappelikirkko

Heinäkuun alussa on Sateenkaarimessu. Tule mukaan suunnittelemaan ja valmistelemaan yhteistä kesäillan kirkkohetkeä ja yhteyden ehtoollispöytää.

Sateenkaarimessu tarvitsee tekijänsä. Tuo mukanasi omat kysymykset ja ajatukset sekä messun toteutusideat. Messussa käsiteltävänä olevat tekstit ovat haastavia ja niitä on hyvä yhdessä tutkien ja keskustellen availla.

Messuun liittyen on monia tehtäviä ja tapoja olla toteuttamassa yhteistä kesäiltaa kirkossa. Innostutko kirkkotilan somistamisesta? Vai kirjoitatko mieluummin tervetulotoivotuksen? Kutkuttaako leipomusten valmistelu vai sittenkin esirukousaiheiden miettiminen? Tämä voisi olla myös se kirkkohetki, jossa tartut mikkiin tai tuot muuten osasi musiikkiin.

​​​​​​​Yhteinen messun valmisteluilta Kappelikirkolla kello 19.30.

• Nuorille Nuorille

Kansainvälisen työn ja diakonian pappi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus, sateenkaariyhteyshenkilö Erätauko -ohjaaja ja kouluttaja Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi