Lenkkikirkko

ke 29.6. klo 18.00 – 19.15
Kuvassa kolmen kuvan kollaasi lenkkipolusta, kirkon kivijalkarauniosta ja surukuusista.

Seurakuntatalo, Kappelikirkko

Keskiviikkoillan kävelevä kirkkohetki. Päätteeksi karu ehtoollinen Kappelikirkolla.

Lenkkikirkko kuljettaa mukaanlähtijäänsä kaupungin kaduilla, puistoissa ja poluilla noin tunnin ajan leppoisasti kävellen.
Rakennettu ja kaupunkiluonto, tutut ja uudelleen havahduttavat näkökulmat arjen elämänpiiristä sekä kuultu ja koettu Raamatun kertomus antavat toivoa ja voimaa elämän arkeen.

​​​​​​​Lenkkikirkko lähtee Vanhan kirkon kivijalalta Valkeakoskenkatu 27 ja päätyy Kappelikirkolle Kangaskatu 4.
Sään mukainen varustus.

Kansainvälisen työn ja diakonian pappi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus, sateenkaariyhteyshenkilö Erätauko -ohjaaja ja kouluttaja Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi