Tunteiden sävelet- hyväntekeväisyyskonsertti, Tea Hellsten, flyygeli

kukkaniitty

Kappelikirkko

Tervetuloa kuuntelemaan Tea Hellsten säveltämiä ja esittämiä kappaleita! Konserttiin on vapaa pääsy. Konsertissa kerätään kolehti Ukrainan sotaa pakenevien auttamiseen, apu toimitetaan perille Kirkon ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa Kappelikirkkoon!

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.